Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Τον πυροβόλησε και σίγησε

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ
 
Με κυνηγετικό όπλο εναντίον ραδιοσταθμού; Ολα τα είχαμε δει και όλα τα περιμέναμε, αυτό όμως μας ξεπερνά. Αγνωστος λοιπόν επιτέθηκε στην Ελαφόνησο εναντίον του ραδιοφωνικού σταθμού «Μουσικός Παλμός 94,6»! 

Την καταγγελία κάνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ). Ο άγνωστος δράστης πήρε το κυνηγετικό του όπλο και με 6 μονόβολα φυσίγγια χτύπησε κι αχρήστευσε την κεραία αναμετάδοσης με αποτέλεσμα ο ραδιοσταθμός να σιγήσει. Και όχι μόνον αυτό, αλλά ο δράστης, όπως υποστηρίζει η ΠΟΕΣΥ, φρόντισε να μαζέψει τους κάλυκες, γεγονός που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις οδηγεί σε προσχεδιασμένο χτύπημα. 

Ακούστε και το άλλο το καλύτερο: «Σύμφωνα με την αυτοψία της αστυνομίας, φαίνεται ο δράστης να είναι ψηλός (πάνω από ένα ογδόντα)». Οπως μας ενημερώνει η ΠΟΕΣΥ με ανακοίνωσή της, «ο σταθμός προβάλλει κρίσιμα θέματα της περιοχής, όπως οι καταπατήσεις, οι ανεμογεννήτριες και η προσπάθεια να μετατραπεί σε αγκυροβόλιο πλοίων ο όρμος της Νεάπολης. 

Οι υπόνοιες στρέφονται κατά των συμφερόντων που θίγονται από τις εκπομπές του ραδιοσταθμού. Η ΠΟΕΣΥ περιμένει από τις Αρχές να ολοκληρώσουν χωρίς βραδύτητα τις έρευνες για την αποκάλυψη του δράστη, προκειμένου να λογοδοτήσει γι” αυτή την αντιδημοκρατική ενέργεια που πλήττει βάναυσα την ελευθερία της έκφρασης των μέσων ενημέρωσης».